14 Temmuz 2014 Pazartesi

Çekmece Düzenleme




Evinizde çooookkk fazla kavanozunuz varsa ve o kavanozlarınızı benim gibi çekmecede bulunduruyorsanız hem masrafsız hemde şık bir çözümüm var sizlere.bir baharata ihtiyaç duyduğunuzda hangi kavanozda hangi baharat vardı diye tek tek hepsini çıkarmak zorunda kalabilirsiniz. bende şimdi tam olarak bu sorunu ortadan kaldırmaya yönelik bir çalışma yaptım.





internetten bulup üzerinde değişiklikler yaptığım etiket kağıtları hazırlayıp renkli çıktısını aldım. dekupaj tutkalı ile transfer mi yapsam diye çok kararsız kaldım fakat bir gün can sıkıntısı ile yerlerini değiştirirsem diye kalıcı olmasından vazgeçtim ve kağıt bant ile çift taraflı yapışmasını sağlayıp kavanozlarımın kapaklarına yapıştırdım. kağıtları yıkama esnasında çıkarırım diye düşündüğüm için kuvvetli bir yapıştırıcı kullanmak istemedim.

 siz bu fikri dahada geliştirebilir/değiştirebilirsiniz. kullanmak isterseniz diye düzenlemiş ve boş etiketleri de ekliyorum paintte sizde bulunan diğer baharatların isimlerini ekleyip çıktısını alabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder